Skip to main content
HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Eigen atelier

Met de hand maak ik in mijn atelier de sieraden op maat. Alle opdrachten zijn in samenspraak met de klant ontworpen. Op deze manier ontstaan er unieke sieraden met een eigen emotie of herinnering. Ik werk veel met het goud of zilver van de klant zelf. Daarnaast maak ik uiteraard ook sieraden van nieuw goud of zilver. Ook kan er een mooie edelsteen of diamant worden toegevoegd voor een bijzonder juweel.

Werkwijze

Benieuwd naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom in mijn atelier in Vriezenveen voor een bezoek. Tijdens dit gratis en vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en ideeën. Daarna kan ik u een prijsindicatie geven en kunt u op uw gemak beslissen of en hoe we verdergaan. Zonder ontmoeting is dit lastig in te schatten. Elke klant en elk ontwerp is immers uniek!

Filosofie

In mijn atelier ontwerp en vervaardig ik op ambachtelijke wijze sieraden uit waardevolle edelmetalen en edelstenen. Er ontstaat een uniek sieraad die helemaal naar uw wens is ontworpen en vervaardigd. hierdoor wordt het een sieraad met een verhaal.